Mel i Salut es un nou concepte de tenda natural, especialitzada en mel i productes elaborats per les abelles, d’elevada qualitat a preus de fàbrica.
Darrere d’aquesta innovadora tenda està l’experiència de l’empresa familiar Primo Mendoza S.L., que des de 1915 ve oferint qualitat i tradició en tots els seus productes com fabricants i envasadors de mel i productes dietètics.
Alguns dels productes i serveis que Mel i Salut ofereix són: més de 12 varietats diferents de mel, pol·len, gelea reial i pròpolis, complements dietètics, cosmètica natural, alimentació ecològica, detalls per a celebracions i regals, consulta de dietista, degustacions gratuïtes.

En Mel i Salut podràs trobar més de 20 varietats diferents de mels, totes elles Espanyoles, d’alta qualitat i 100% naturals, sense ningun tipus d’afegit ni conservant. A més, comptem amb MEL&APITERAPIA, una exclusiva linia de productes elaborats amb les nostres mels enriquides amb gelea reial, pròpolis i pol·len de flors.

A la nostra tenda també trobaràs productes de dietètica i cosmètica natural, així com alimentació ecològica.

A Mel i Salut també tenim un gabinet de nutrició i dietètica format per professionals.

El nostre principal objectiu es el d’oferir salut i benestar als nostres clients, a través de productes naturals, a un preu molt competitiu, gràcies al suport de la nostra fàbrica.

Horari d’atenció
dl – dv: 10:00 – 13:30, 17:00 – 20:30
ds: 10:00 – 13:30, 17:00 – 20:00 (estiu, els ds. vesprada tancat)

Dades de contacte
av. Antonio Almela, 14
46250 L’Alcúdia
tel. 96 107 64 98
a/e alcudia@melisalut.com