SERVEIS PROFESSIONALS DE NETEJA

Els presentem la nostra firma comercial, especialitzada amb els serveis de neteja profesionals per a particulars, empreses i organismes oficials.

Integrada  per un equip de professionals altament qualificats, per la seua llarga experiència i dedicació en aquesta activitat.

Disposem de Certificats expedits pel Ministeri d’Economía i Hisenda.

El major interés de MPO GRUPO EMPRESARIAL SL és millorar, dia a dia amb l’actualització de mitjans i amb la preparació del personal. Tot açó ens porta a considerar a cada client, com un cas especial que requereix un tractament específic.

La reiterada confiança dels nostres clients, és la nostra millor garantia.

ROBA LABORAL, RECLAMS PUBLICITÀRIS, TÈXTIL PERSONALITZAT

Des-del 2003 ampliem activitat, donat l’alta necessitat d’abastiment de vestuari laboral, sabates de protecció, reclams publicitàris, regals d’empresa, samarretes publicitàries i tot tipus de regals publicitàris personalitzats, contant amb comercials on assessoraràn a cada client les seues necessitats. Dispossem de Showroom, amb un extens horàri per a proves de talles i models.

Personalitzem al moment tot tipus de tèxtil amb vinil o trànsfer digital, evitant costoses pantalles i fotolits, economitzant notoriament  el preu final.

Dades de conacte

c. Miguel Jarque, 3 baix
46250 l’Alcúdia (València)
tel. 96 107 58 81
a/e mpo@grupompo.es – dept. direcció a/ Mª Carmen Presencia Ortiz
a/e oretompo@hotmail.com – dept. Adm. i RH a/ Oreto Lacuesta Penalba
a/e mponeteja@hotmail.es – dept. Supervisor a/ Ángel Colomer Llopis